‘Wij zijn een bedrijf dat met u meedenkt. We zijn flexibel en vinden daardoor voor elke uitdaging een oplossing. Dit vertaalt zich door in onze flexibele werktijden, in de moderne manier van het verlenen van onze service en in ons streven naar een langdurige relatie met onze klanten. We zijn trots op alle kandidaten die via EBVN in het bezit zijn geraakt van een VCA of VCU diploma’.

Terry Bouhuizen, KAM Coördinator en fraudefunctionaris

Examenbureau Vialex Nederland (EBVN) is een zelfstandig en onafhankelijk examencentrum, gespecialiseerd in het afnemen van examens met betrekking tot veiligheid, gezondheid, milieu en ICT:

  • B-VCA voor uitvoerend Personeel (Basis)
  • VOL-VCA voor leidinggevend Personeel (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)
  • VIL-VCU voor intercedenten (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden in de uitzend- en detacheringsbranche)

Examenbureau ViAlex Nederland heeft een uniek aanbod van examenmomenten. Niet alleen is de locatie uw eigen keuze, ook data en tijdstippen buiten reguliere kantoortijden zijn geen probleem. Wilt u examen doen op 1e kerstdag? EBVN is er voor u, altijd en overal.

Daarnaast gaat EBVN vertrouwelijk om met alle informatie over uw bedrijf en de persoonsgegevens van kandidaten. Zo is de uitslag van examens persoonsgebonden en wordt deze niet publiekelijk bekend gemaakt. Na het slagen van een kandidaat worden zijn/haar gegevens automatisch opgenomen in het Centraal Diploma Register van www.VCA.nl.

Examenbureau Vialex Nederland is ISO 9001 gecertificeerd.

 

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact met ons op of kom op bezoek bij ons kantoor in Hoogvliet.